ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi Yayın Hayatına Başladı

ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi’nin ilk sayısıyla yayın hayatına başlamış olması sebebiyle ÇOMÜ Ziraat Fakültesinde bir toplantı yapıldı.

Toplantı Dekan Prof.Dr. Feyzi UĞUR, Dergi Editörü Doç.Dr. Alper DARDENİZ ve Yayın Kurulunda görev alan öğretim elamanlarının katılımı ile yapıldı. Toplantının açılışını yapan Prof.Dr. Feyzi UĞUR, yayın hayatına yeni başlayan dergilerini her yönüyle sahipleneceklerini ve bu haliyle ülkemize yenilikler ve faydalar getirecek bulgulara ve yayınlara vesile olmak istediklerini ve dergimizin yayın hayatına başlaması vesilesi ile tüm yayın kurulu üyelerine ve destekleri nedeniyle de Üniversitemiz Üst Yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti. Doç.Dr. Alper DARDENİZ ise, dergide tarım ve ilgili alanlarda yapılmış ulusal ve uluslararası özgün araştırma makalelerinin yanı sıra bilimsel, teknolojik yenilik ve yöntemleri sunan derleme niteliğindeki çalışmaları yayınlayacaklarını, ilave olarak dergiye olacak teveccühün kendilerini mutlu edeceğini ifade etti. Toplantı ilave gündem maddlerinin görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi. ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisine aşağıdaki adresten ulaşmak mümkün olabilecektir.