Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı’na Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Yıldırım atandı.

       Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2016-2019 yılları arasında Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekanlık görevini Prof. Dr. Murat Yıldırım’a devretti. Ziraat Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleştirilen Devir teslim törenine Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Bölüm Başkanları, Anabilim Dalı Başkanları, Öğretim Üyeleri ve İdari Personeller katıldı.

       Rektör Prof. Dr. Sedat Murat yaptığı konuşmada; “Öncelikle her iki hocamıza da teşekkür ediyorum. Alper Hocamıza zor bir dönemde görev üstlenip bugüne kadar başarı ile sürdürdüğü görevi için, Murat Hocamıza da yoğun çalışmalarına rağmen yeni görevi hiç tereddüt etmeden kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Ziraat Fakültesinin kıymetli hocalarının Alper Dardeniz hocamıza destek oldukları gibi Murat Yıldırım hocamıza da destek olacaklarından hiç şüphem yok” diyen Rektör Prof. Dr. Sedat Murat Prof. Dr. Alper Dardeniz’e bundan sonraki akademik hayatında, Dekan Prof. Dr. Murat Yıldırım’a da yeni görevinde başarılar dileyerek kendilerine birer çiçek takdim etti.

      Prof. Dr. Alper Dardeniz ise “Yaklaşık 3 yıldır bu görevi sürdürüyorum, güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Gönlüm rahat bir şekilde, görevi en iyi şekilde yürüteceğine inandığım yaklaşık 20 yıllık mesai arkadaşım Prof. Dr. Murat Yıldırım’a devretmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

    Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım ise, fakültemizin gelişimi adına bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Alper Dardeniz’e teşekkür etti.

     Dekan Prof. Dr. Yıldırım, yaptığı konuşmada “Rektörümüzün bana duyduğu güven ve gösterdiği teveccühe çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte başarı için çalışacağız. Bilimsel projelerimize, akademik çalışmalarımıza öncelik vererek çalışmalarımızı Alper Hocamızın bıraktığı yerden ve üstüne koyarak devam ettireceğiz” dedi.

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.