Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde ‘Sosyal Market Odası’ Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin 1. katında bulunan  ‘Sosyal Market Odası’ açılışına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha ÖZDEN, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper DARDENİZ, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Lütfi ATAY, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali KARABAYIR, Üniversitemiz Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Aysun ACER, Ziraat Fakültesi’nin Akademik ve İdari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha ÖZDEN yaptığı konuşmada “Öğrenciden öğrenciye yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak, aynı zamanda israfın önlenmesi adına geliştirilen ‘Sosyal Market’ projesi aslında sosyal bir dönüşüm projesidir” dedi. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper DARDENİZ ise “Bu proje ihtiyaç fazlası, kullanılmamış, kullanılmış fakat kullanılabilir niteliğini kaybetmemiş olan giyim ve ev eşyalarının yardımsever kişilerden toplanması, Fakültemiz içerisindeki ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırılarak bu sayede küçük de olsa bir katkı sağlanması amacıyla başlatılmıştır” dedi. Prof. Dr. DARDENİZ, bu sebeple açılışını yaptığımız ‘Sosyal Market Odası’ yardımlaşmanın ve destek olmanın adresi olacaktır. Bütün öğrencilerimizi ‘Sosyal Market Odasını’ ziyaret etmeye bekliyor, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.