Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER Ziraat Fakültesi’ni Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER Ziraat Fakültesi’ni Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER Ziraat Fakültesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, son dönemde Ziraat Fakültesi’ne kazandırılan ‘Tarımsal Değerler Sergisi’, ‘Sosyal Market Odası’ ve ‘Tarım Temalı Resim Atölyesi gezilerek incelemelerde bulunuldu. Ziyarette,  Ziraat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Alper DARDENİZ, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan YÜCEL ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat YILDIRIM ve Yrd. Doç. Dr. Bengü EVEREST ve Fakülte  Sekreteri Serkan DURDAĞI da hazır bulundular.

Rektör Prof. Dr. Yücel ACER, ilk önce öğrencilerimiz için kurulan ‘Sosyal Market Odası’nı dolaşarak “Öğrenci odaklı yapılan işler her zaman ÇOMÜ’ye büyük değer katmakta ve aidiyet oluşturmaktadır” dedi. Daha sonra ‘Tarımsal Değerler Sergisi’ni gezen Rektör Prof. Dr. Yücel ACER, “Yapılan bu harika çalışma ciddi maliyet ve emek isteyen bir çalışma, bu fikrin ortaya çıkarılması ve bu eserlerin Ziraat Fakültesi’ne kazandırılmasında emeği geçen başta Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper DARDENİZ’e ve bütün ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi. Güzel Sanatlar Fakültesi ile ortak yapılan ‘Tarım ve Doğa Temalı Resim Atölyesi’ni ve Ziraat Fakültesi binasındaki duvar resimleri ile sergilenmeye başlayan tabloları da gezen Rektör Prof. Dr. Yücel ACER, “Sanatla tarımı buluşturmak harika bir fikir, bunun gerçekleşmesi için ‘Resim Atölyesi’ne emek veren bütün bölüm öğrencilerini ve hocalarını tebrik ediyorum, ortaya çıkardıkları eserler için kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Prof. Dr. Yücel ACER, en kısa sürede yeniden Fakültemize gelmek istediğini belirterek ziyaretini sonlandırdı.