Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kreşi ve Özel Çanakkale Koleji Kreş Öğrencilerinden Ziraat Fakültesine Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kreşi ve Özel Çanakkale Koleji kreşi öğrencileri 11Mart 2020 tarihinde Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde, minik öğrencilere Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal ve Bitki Koruma Bölümünden Dr. Ali Kürşat Şahin eşlik etti. Ziyaretlerine ‘Böcek Koleksiyonu’nu incelemekle başlayan çocuklar, sonrasında Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü’ne ait ‘Tarım Makinaları Sektör Alanı’ hakkında bilgilendirildiler. Daha sonra kreş öğrencileri, ziyaretlerini Fakültemiz Fuaye Alanı’ndaki ‘Tarımsal Değerler Sergisi’ni ve Fakülte Bahçesini gezerek sonlandırdılar.