Çanakkale Kadastro Müdürlüğünden Ziraat Fakültesi’ne Destek

Çanakkale Kadastro Müdürlüğü tarafından ders uygulamaları ve bilimsel araştırmalarda kullanılmak üzere çeşitli alet ve ekipmanlar Ziraat Fakültesi’ne hibe edildi.

Kontrol müdürleri Ekrem Ersan KOÇKAR, Erhan SOYDAN ve Mehmet ÇİÇEK ile birlikte Ziraat Fakültesi’ne gelen, Çanakkale Kadastro Müdürü Namık Kemal ERZURUM; Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerine de "Tapu ve Kadastro" konusunda kısa bir sunum gerçekleştirdi. Kurumlararası işbirliğine her zaman önem verdiklerini belirterek hibe edilen cihazların Ziraat Fakültesi öğrencileri ve araştırmacıları için yararlı olacağını ümit ettiğini belirtenERZURUM’a Rektör Yardımcısı ve Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Feyzi UĞUR tarafından bir teşekkür plaketi sunuldu. Prof. Dr. UĞUR ayrıca Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat TEKİNER’e deiki kurum arasındaki bağlantıların kurulmasında gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür etti.