Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’ndan Ziraat Fakültesi’ne Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne, Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Okulu tarafından 17 Mayıs 2018 tarihinde ziyaret gerçekleştirildi. Okul öğretmenleri Semra Uzunöz ve Tuba Önder eşliğinde ziyarette bulunan öğrenciler Emre Onay, Betül Yılmaz, Caner Karabıyık ve Senem Babacan ile öğrencilerin velileri Güngör Onay, Hacer Yılmaz, Songül Karabıyık ve Nagihan Babacan, ilgili okul tarafından düzenlenen “Gönül Postası” projesi kapsamında Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Türker SAVAŞ’ın vermiş olduğu “Hayvan Islahı”  dersine katılarak çeşitli bilgiler aldılar. Okul öğrencileri ile velilerinin ziyareti, Fakültemizde bulunan “Tarımsal Değerler Sergisi”nin gezilmesiyle sona erdi.

Gerçekleştirilen ziyaret için, öğretmenleri Semra Uzunöz ve Tuba Önder ile Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman ve Zootekni Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Türker Savaş’a Dekanlığımız adına teşekkürlerimizi sunarız.