Çan ve Bayramiç Ziraat Odası Başkanları Ziraat Fakültesi’ni Ziyaret Ettiler

Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan ŞAHİN ve Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette; İlçelerimizdeki tarım potansiyeli, planlanan ve gerçekleştirilen projeler, farklı tarımsal sorunlar ile 14-15 Aralık 2017 tarihinde Ziraat Fakültesi’nin bir etkinliği olarak gerçekleştirilmesi planlanan ‘II. Tarım Sempozyumu’ gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bununla birlikte Ziraat Odaları, Ziraat Fakültesi’nde hazırlıkları devam etmekte olan ‘Tarımsal Değerler Sergisi’ne çeşitli katkılarda bulundular ve üreticilerimizi bilinçlendirebilmek adına Ziraat Fakültesi ile Ziraat Odaları arasında bir ön anlaşma da yapıldı.