Bozcaada Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden Ziraat Fakültesi'ne Ziyaret

S.S. Bozcaada Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu adına Kooperatif Başkanı Sabri Güler ve İbrahim Günel Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni ziyaret etti. Dekanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede Bozcaada bağlarının durumu ve diğer tarımsal konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, 'Bozcaada Çavuşu' üzüm çeşidinin coğrafi işaret tesciline yönelik olarak Ziraat Fakültesi tarafından hazırlanan dosyanın, Türk Patent Enstitüsü'ne başvuru yapılmak üzere Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz tarafından heyete teslim edilmesiyle sona erdi. Kooperatif başkanı Sabri Güler de bu çalışmalar kapsamında emeği geçenlere teşekkür etti ve getirdikleri Bozcaada Çavuşu üzümünden ikramda bulundu.