Bozcaada Belediye Başkanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinden Ziraat Fakültesi'ne Ziyaret

Bozcaada Belediyesi yetkililerinden Ahmet Kocamış ve 'Bozcaada Doğayı Koruma ve Sanat Derneği' Başkanı Yrd. Doç. Dr. Vildan Onur, Ziraat Fakültesi Dekanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Arda Akçal ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Kahrıman ile Fakülte Sekreteri Mustafa Serkan Durdağı hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Bozcaada’da tarımsal üretimin durumu, 'Bozcaada Çavuşu' üzüm çeşidinin korunması ve tescili ile birlikte, ileride yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.