Bitki Koruma Bölümüne Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizle Tanışma Toplantısı Düzenlendi

.

Ziraat Fakültesi Bitki Koruma bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için tanışma toplantısı düzenlendi. Fakültemiz çay salonunda düzenlenen programa Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım, Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Tiryaki, bölüm öğretim üyeleri  ve idari personeller katıldı. Samimi bir ortamda bölüm öğretim üyeleri ile konuşma fırsatı bulan öğrencilerimiz Fakültede ve bölümde eğitim-öğretimin işleyişi, arazi uygulamaları ve laboratuvar kullanımları ile bilgiler aldılar. Tüm öğrencilerimize tekrar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesine hoş geldiniz diyoruz.