Biga Kemer İçdaş İlkokulu Öğrencileri Ziraat Fakültesi’ni Ziyaret Etti

Biga Kemer İçdaş İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, 28.02.2019 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hanife Genç ve yüksek lisans öğrencisi Seda Yücel tarafından misafir öğrenciler için “Kelebeklerin ve Böceklerin Dünyası” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında, öğrencilere yararlı ve zararlı böcekler, kelebekler ve böceklerin ekosistemdeki yeri, böcek koleksiyonlarının oluşturulması konusunda yapılan bir sunu ile bilgiler verildi. Gerçekleştirilen etkinliğin ardından öğrenciler, ‘Ziraat Fakültesi Tarımsal Değerleri Sergisi’ni de gezerek geçmişte tarımsal üretimde kullanılan tarım alet ve ekipmanları hakkında bilgilendirildiler.

Öğretim üyelerimize Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına teşekkürlerimizi sunarız.