Bayramiç Ziraat Odası'ndan Ziraat Fakültesi'ne Ziyaret

Bayramiç Ziraat Odası, 14.08.2018 tarihinde Fakültemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Dekanlık makamında gerçekleştirilen ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman, Fakülte Sekreteri Osman Kaplan, Proje Koordinatörü Dr. Onur Sinan Türkmen, Gıda Mühendisliği öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Murat Zorba ile Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ve Ziraat Mühendisi Nihal Kesmen'in katıldığı toplantıda, Kazdağı'na özgü yeni ürünler geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan'a, Fakültemize hibe ettikleri Patoz için bir teşekkür belgesinin verilmesinin ardından, heyet Fakültemizden ayrıldı.