Balıkesir Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi’nden Ziraat Fakültesi’ne Ziyaret

Balıkesir Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri Çanakkale’ye gerçekleştirdikleri okul gezisi kapsamında, okul Müdür Yardımcısı Fatih Sağay ve okul öğretmenleri nezaretinde, 09.05.2018 tarihinde Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ettiler. ‘Tarımsal Değerler Sergisi’ni gezerek Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman’dan bilgi alan öğrencilere, daha sonra Tarla Bitkileri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Baboo Ali tarafından tarımsal alanlardaki yararlı ve zararlı böcekler konusunda bir sunum gerçekleştirildi. Ardından, Bahçe Bitkileri Bölüm Laboratuvarı’ndaki cihazlar ve burada yürütülen çalışmalar hakkında Arş. Gör. Mehmet Ali Gündoğdu tarafından bilgi alan öğrenciler, Eceabat ve Çanakkale Şehitlikleri’ni gezmek üzere Fakültemizden ayrıldılar.