Bahçe Bitkileri Kariyer Günleri Gerçekleştirildi

akültemiz Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı tarafından organize edilen "Kariyer Günleri" kapsamında 14.04.2014 tarihinde 15:30-16:30 saatleri arasında Fakültemiz Amfisinde Anadolu Etap Penkon Firması İnsan Kaynakları Yöneticilerinin katıldığı bir program düzenlendi. Anadolu Etap Penkon Firması İnsan Kaynakları Müdürü Bilge TÜRKÖZ tarafından gerçekleştirilen sunumda firmanın çalışma alanları, bünyesindeki şirketler ve iş olanakları hakkında bilgi verildi. Sunum sonunda Bahçe Bitkileri Bölüm öğrencileri tarafından firma, çalışma koşulları ve bölüm mezunlarının firma bünyesindeki istihdamı konularında çeşitli sorular yöneltildi. Zaman zaman öğrencilerle karşılıklı diyaloglar içerisinde geçen sunumun ardından, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sibel TAN tarafından Anadolu Etap Penkon Firması İnsan Kaynakları Yöneticilerine çiçek takdim edildi. Toplantı katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.