‘Ayvacık Belediyesi’nden Ziraat Fakültesi’ne Ziyaret

Ayvacık Belediyesi’nin ziraattan sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Engin, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Erhan Taylan, Ayvacık Assos YEG Derneği Başkanı Doğuş Şahin ve Ayvacık Kültür Turizm Doğa ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Aydın ile Ziyneti Şahin, 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Ziraat Fakültesi Dekanlığı’nı ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette, Çanakkale ve değerlerinin tanıtımına katkı sağlayan Fakültemiz ‘Tarımsal Değerler Sergisi’ gezilerek, sergi hakkındaki olumlu görüş ve düşünceler Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz’e ifade edildi. Bununla birlikte ziyarette, Ayvacık Ayvası ile Ayvacık Atı’nın tescili hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Ayvacık ilçesinin tarımsal gelişimine bilimsel açıdan katkı sağlayabilecek her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek, gerçekleştirilen bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.