26. Dönem Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Ziraat Fakültesi'ni Ziyaret Etti

26. Dönem Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 31 Ekim Çarşamba günü Fakültemizi ziyaret ettiler. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz tarafından Ziraat Fakültesi'nde yürütülmekte olan çalışmalar ile Fakültenin vizyonu, misyonu ve hedefleri hakkında bilgiler verildi. Ziyarette ayrıca Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sibel Tan ve Doç. Dr. Arif Semerci ile Toprak Bölümü ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Cafer Türkmen, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman, Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal ile Fakülte Sekreteri Osman Kaplan da hazır bulundular. 26. Dönem Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Dekanlık makamındaki ziyaretlerinin ardından, Fakültemiz Fuaye Alanı'nda oluşturulan Ziraat Fakültesi 'Tarımsal Değerler Sergisi'ni gezip, Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencileri için gerçekleştirilen söyleşi etkinliğine katılarak Fakültemizden ayrıldılar.