18 Mart İlkokulu'ndan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne Ziyaret

Onsekiz Mart İlkokulu 4. sınıf öğrencileri 26.04.2017 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ettiler. 'Mikrobiyoloji' dersi kapsamında ve ders öğretmenlerinin gözetiminde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan ENGİN ve Araş.Gör. Mehmet Ali GÜNDOĞDU eşliğinde, Bahçe Bitkileri Bölüm laboratuvarında incelemelerde bulundular. Prof. Dr. Hakan ENGİN tarafından 'Mikrobiyoloji' dersi verilen öğrenciler, dersin sonunda gerçekleştirilen sınav sonrasında çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. Öğrenciler ziyaretlerini Ziraat Fakültesi'nde bulunan 'Tarımsal Değerler Sergisi'ni ve Fakülte Bahçesini gezerek sonlardırdılar.