Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü Paksan Makina A.Ş. ile ‘7. Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Teknik Gezi Düzenledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü tarafından Bandırma’da bulunan Paksan Makina A.Ş. ile ardından ‘7. Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na, Yrd. Doç. Dr. Anıl ÇAY gözetiminde     06 Nisan 2017 tarihinde teknik gezi düzenlendi. Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü öğrencileri, bu sayede ziyaret edilen firma ve genel sektörel konular hakkında bilgi sahibi oldular.