ZORUNLU STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ZORUNLU STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLER VE BÖLÜM STAJ SORUMLULARININUYGULAMALARI GEREKEN BİLGİLER

STAJ DOSYASI İLE İLGİLİ BİLGİLER

1- STAJ TARİHLERİ

1. DÖNEM:01 TEMMUZ 2015- 13 AĞUSTOS 2015
2. DÖNEM:20 TEMMUZ 2015-28 AĞUSTOS 2015

STAJ EVRAKI TESLİM TARİHİ

1- 25 MAYIS 2015 Öğrenciler Staj İle ilgili tüm evraklarını ilgili tarihe kadar tamamlayıp, Bölüm başkanlığına teslim etmek zorundadır.

2 – Staj başvurusunda bulunacak öğrenciler ''FORM 2'' yi staj yerlerine onaylatıp, kendileri de onayladıktan sonra evrakın aslını staja başlamadan 1 (bir) ay önce Bölüm Başkanlıklarına teslim ederler. (İmza ve onay olmayan formlar kabul edilmeyecektir.)
Bölüm Başkanlığı ilgiliformu SGK girişini yapmak üzere öğrencilerin staja başlama tarihinden 15 (onbeş) gün önce Dekanlığa bildirir. Staja başladığı halde formunu teslim etmeyen öğrencilerin girişleri yapılamayacağından stajları geçersiz sayılacaktır. (İmza ve onay olmayan formlar kabul edilmeyecektir.)

3- Öğrenciler staj defterlerini Dekanlık Öğrenci İşleri Bürosundan alacaklardır.

4- STAJ SONUÇ BELGESİ ve dosyada bulunan diğer belgeler Kuruluş veya Firma tarafından değerlendirilip Staj bitim tarihinden sonra 1 hafta içerisinde Fakülte dekanlığına GİZLİ kaydı ile gönderilecektir.

5- Sosyal Güvenlik Kurumuna prim ödemeleri ile ilgili sorunların yaşanmaması için öğrencilerin Staj Başlama ve Bitiş tarihlerini Bölüm Staj sorumluları tarafından takibi son derece önemlidir.

6- Kontrol amacıyla bölümlerin staj Listeleri tüm öğrencilerin staja başlama ve bitiş tarihleri girildikten sonra SGK sistemine giriş yapılması için en az 15 (onbeş) gün önce Dekanlığa teslim edilmesi gerekmektedir.

7- Öğrenciler Staj Sonuç Belgesi için bir adet vesikalık resim yapıştıracaklardır.

8- Staj çalışması ile aynı zamanda yaz okuluna devam edilmeyeceğinden öğrencilerin bu konuda uyarılması gerekmektedir. Tespit edilen öğrencilerin Stajları GEÇERSİZ sayılacaktır.
9- Beyan ettiği tarihte staja başlamayan öğrencinin stajı geçersiz sayılıp, bir sonraki sene staj başvurusunda bulunabilecektir.