Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı final ve bütünleme sınavları sonucu mezun olan öğrencilerimizin diplomaları basılmıştır. Diplomalar bizzat öğrencilerin kendilerine veya noterden vekâlet verecekleri kişiye elden imza karşılığı verilebilecektir.  (Tek Ders Sınavı  ve Yaz Öğretimi Sonu mezun olacak öğrencilerimiz için ilerleyen tarihte duyuru yapılacaktır. )

Pandemi süreci içerisinde diplomalarını Fakültemize gelip alma imkanı olmayan öğrencilerimiz, e-devlet üzerinden “mezuniyet belgelerini” temin edebilirler. Pandemi sonrasında da bizzat gelip diplomalarını alabilirler.

İlişik kesme işlemleri UBYS üzerinden yapıldığından işlemlerin sorunsuz ilerleyebilmesi için Kütüphanede varsa borcunun kapatılması gerekmektedir.

Diplomasını Diploma kabı ile almak isteyen öğrencilerimiz

Ziraat Bankası TR55 0001 0022 9459 2104 0150 03 hesabına 30 TL Diploma kabı ücreti yatırılacak.

Mezun Öğrencilerin Diploma teslim alırken Fakülte Öğrenci işlerine teslim etmesi gereken belgeler:

- 30 TL Diploma Kabı Ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu

- Öğrenci Kimlik Kartı