2014-2015 ÖĞRETIM YILI YAZ OKULUNDA AÇILACAK DERSLER
2014-2015 ÖĞRETIM YILI YAZ OKULUNDA FAKÜLTEMIZ BÖLÜMLERINDE YETERLI ÖĞRENCI SAYISINA ULAŞTIĞI TAKTIRDE AÇILACAK DERSLER AŞAĞIDAKI GIBIDIR.

Ders Kodu ve   Adı

Teorik+Uyg.

Kredi

Öğretim Üyesi

Botanik

2+2

Prof.Dr.Harun BAYTEKİN

Tarımsal Ekoloji

2+0

Prof.Dr.Harun BAYTEKİN

Genel Meyvecilik

2+2

Yrd. Doç. Dr. Nilüfer KALECİ

YAZ OKULU İÇİN BAŞVURACAK ÖĞRENCİLERİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN TAKVİME UYGUN OLARAK BAŞVURULARINI YAPMASI GEREKMEKTEDİR.

29 Haziran-01 Temmuz 2015    Geçici Kayıt
02-03 Temmuz 2015    Kesin Kayıtlar
06 Temmuz  2015    Derslerin Başlaması
21  Ağustos  2015    Derslerin Sonu
24-28 Ağustos  2015    Yaz Okulu Sonu Sınavları

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

**Öğrenciler kayıtlı olduğu birimin izniyle içerik ve kredileri aynı veya fazla olması kaydıyla, yaz dönemine yer veren diğer üniversitelerden ders alabilir.
**Yaz Okulunda bir öğrenci;
 On (10) krediyi aşmamak üzere en fazla üç (3) ders alabilir.
**Açılan derslerden öncelikle başarısız olunan dersler alınır, eğer başarısız olunan dersler açılmıyor ise şartlı dersler alınabilir. Notu CC ve üzeri dersler yaz okulunda yükseltmeye alınmaz.
**Tüm derslerin notu CC ve GNO 2.00 üzeri olan öğrenciler bir üst yarıyıldan ders alabilir(2014 Girişliler GNO:3.00 olmak zorunda). Diğer şartlarda yaz okulunda bir üst yarıyıldan ders alınmaz.
**Yaz Okulunda derslere devam zorunludur. Bir dersin daha önce devam koşulunun yerine getirilmiş olması o derse yaz okulunda devam zorunluluğunu kaldırmaz.